Den Bosch | Payrolling - Loopbaanbegeleiding - Vacatures

Welkom op de website van BINK HR, BINK bestaat sinds 2011 en is opgericht door Gert-Jan van Beurden. Met meer dan 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft hij een heldere kijk op de instroom en doorstroom van personeel binnen het MKB in de regio Den Bosch.

Wij helpen u om:

  • Uw loonadministratie en personeelszaken overzichtelijk in te richten
  • Kostenefficiënt medewerkers te werven en te selecteren
  • Meer uit uw medewerkers te halen door ze te ontwikkelen en te inspireren
     
Instroom

Payrolling

BINK HR gelooft in de kracht van regionaal ondernemerschap. Daarom willen we graag lokale MKB bedrijven ondersteunen bij payroll vraagstukken.
 

Uw vacature vormgeven / functieprofiel opstellen

Om de juiste medewerker te vinden moet de vacaturetekst zo geschreven zijn dat hij indruk maakt op de juiste personen. Wij bieden een pakket aan waarin we een vacature opstellen, optimaliseren en vormgeven.
 

Uw vacature onder de aandacht brengen

Naast het schrijven en ontwerpen van vacatures moeten ze ook verspreid worden over verschillende kanalen. Wij helpen u met het verspreiden en plaatsen van uw vacaturen op verschillende jobboards en social media.
 

Zoeken in de cv database

Wij hebben toegang tot verschillende CV databases. Op basis van uw vraag naar personeel kunnen we, op basis van aangeleverde criteria, specifiek gaan zoeken in de database. Wij vinden uw perfecte kandidaat.
 

Selectiegesprekken en assessments (werving & selectie)

Wij ondersteunen u bij het vinden van de perfecte match. Wij zijn in staat om selectiegesprekken te voeren of u hierin te trainen. Daarnaast verzorgen wij ook assessments om te kijken of competenties van de kandidaat matchen met uw vacature. Daarnaast ondersteunen we u met: voorselectie CV’s en telefonisch of persoonlijke intakegesprekken. Wij verzorgen uw complete werving en selectie.
 

Doorstroom

Functioneringsgesprekken

Door het inzetten van periodieke functioneringsgesprekken bent u in staat meer binding te krijgen met uw personeel en kunt u sturen op de ontwikkeling van medewerkers.
 

Persoonlijk ontwikkelplan

Wij helpen om het beste uit uzelf en uw medewerkers te halen. Door aandacht te geven aan persoonlijke ontwikkeling komen de capaciteiten van uw medewerkers beter tot hun recht. Wij verzorgen onder andere: een nulmeting, coaching op vaardigheden en competenties en workshops.
 

Loopbaanbegeleiding

De beste loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching helpt jou antwoord te geven op de volgende vragen:

  •     Wie ben ik?
  •     Wat wil ik en waarom?
  •     Wat kan ik?
     

En net zo belangrijk, wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt of als ondernemer. Samen met jou gaan wij aan de slag om antwoord te geven op deze vragen. Uit ervaring weten we dat het succes van coaching en loopbaanbegeleiding afhankelijk is van de klik tussen jou en jouw loopbaanbegeleider of loopbaancoach. Dit is van verschillende zaken afhankelijk zoals en het is raadzaam om dit eerst te onderzoeken.
 

Studiekeuzebegeleiding

BINK HR ondersteunt ook bij studiekeuze. Met het kiezen van de juiste studie die aansluit bij je interesses is de kans groot dat je met plezier de rest van je loopbaan tegemoet gaat. Wij helpen iedereen die van plan is te gaan studeren.
 

Vacatures

We hebben uiteraard op onze website onze vacatures staan. Bekijk hier de vacatures voor de Den Bosch of kom langs voor een kopje koffie en een persoonlijke kennismaking.

Heeft u vragen of wilt u een keer geheel vrijblijvend sparren over een van deze onderwerpen, twijfel niet en kom langs of neem contact met ons op.

Klik hier voor onze contactgegevens