banner

binkStudiekeuze begeleiding

"De analyse en het gesprek met Gert-Jan hebben mij snel meer inzicht gegeven en heb daarom een flinke stap kunnen maken in mijn keuze traject."

"Op school had ik 8 groepsessies gehad over studiekeuze, in 2 uur tijd met Gert-Jan ben ik meer te weten gekomen dan in die 8 groepsessies."


Wat maakt een studiekeuze nou zo moeilijk? Hoe komt het toch dat het je maar niet wil lukken om een duidelijke keuze te maken? Merk je dat jij niet verder komt in jouw keuzeproces? Wanneer ga je op zoek naar hulp en wat kan dat jou brengen?

Met de studiekeuzebegeleiding van BINK HR gaan we proffessioneel, praktisch maar met name persoonlijk met jou aan de slag. Door middel van een gevalideerde analyse brengen we jouw gedragskenmerken in kaart en kunnen we deze koppelen aan mogelijke studierichtingen. Hierdoor krijg je sneller inzicht in wat bij jou past. Door onze praktische ervaring op de arbeidsmarkt kunnen we je ook een goed beeld schetsen wat er in bepaalde beroepen van je verwacht wordt en wat maakt dat je voor een bepaald beroep zou kunnen kiezen.


Studiekeuze begeleiding studiekeuze test

Wij helpen je antwoord te vinden op de volgende vragen:

 • Wat zijn nu eigenlijk mijn persoonlijke eigenschappen en talenten?
 • Waar liggen mijn interesses?
 • Waar ben ik goed in?
 • Welke beroepen spreken me aan en waarom?

"Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw studiekeuze maar dat betekent niet dat je er alleen voor hoeft te staan."

Gelukkig kunnen wij jou hier verder in helpen. In een persoonlijk studiekeuze gesprek gaan wij met jou aan de slag om jouw studiekeuze richting helder in kaart te brengen. Dit gesprek ondersteunen wij met een professionele student profiel analyse waarmee we nog beter jouw eigenschappen en drijfveren in kaart brengen.
 

Voor wie is deze dienstverlening bedoeld:

 • Leerlingen in het examenjaar van de middelbare school.
 • Jongeren die uitgevallen zijn door een verkeerde studiekeuze.
 • Werknemers die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière.
 • Werkzoekenden en werknemers die van plan zijn om zich om te scholen.

Als oud "studiestopper" is Gert-Jan ervaringsdeskundige. Het geeft hem veel voldoening om anderen te helpen bij het vinden van de weg naar een passende loopbaan. Heb jij een vraag of ben je benieuwd hoe Gert-Jan jou kan helpen. Je kan ons vrijblijvend mailen, appen of bellen.

Praktische informatie
 • Het basispakket bestaat uit een studentprofielanalyse inclusief een sessie van maximaal 2 uur met Gert-Jan. De investering hiervoor is € 199,- (voor particulieren inclusief BTW).
 • De meeste deelnemers hebben genoeg aan het basispakket maar mocht er aanvullende coaching nodig zijn dan is dat in overleg natuurlijk mogelijk.
 • Qua locatie hebben wij verschillende mogelijkheden in regio Den Bosch en Bommelerwaard. Eventueel is het ook mogelijk om bij jou thuis af te spreken of beeld te bellen via bijvoorbeeld Skype of Zoom.

Klik hier voor onze contactgegevens.
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Monteur Gipswanden bij M.B. Afbouwmontage
Bekijken