Persoonlijke profiel analyse (PPA)

De persoonlijke profiel analyse (PPA) geeft inzicht in het werkgedrag van mensen en wordt veelal ingezet bij het selectieproces en ontwikkeling van medewerkers.
Insieme | Boksen | Bokscoaching
Ervaringen van klanten

"Bizar hoe zo'n korte vragenlijst zoveel inzichten geeft"

Klant

"Ik heb nu meer inzicht in mijn eigen gedragskenmerken en door de aanvullender training weet ik beter af te stemmen op het gedrag van collega's en opdrachtgevers."

Klant

"Een gezonde dosis zelfreflectie is noodzakelijk om jezelf goed te leren verhouden ten aanzien van jezelf en jouw omgeving."

Gert-Jan van Beurden

De persoonlijke profiel analyse (PPA) geeft u meer inzicht in het gedrag van mensen waardoor u beter in staat bent om de juiste medewekers te selecteren en zo effectief mogelijk te behouden.

De persoonlijke profiel analyse (PPA) is gebaseerd op de DISC-methode (zie onderstaande afbeelding voor een verdere uitleg) en een effectief instrument dat ingezet kan worden voor:

  • Werving & selectie
  • Loopbaanontwikkeling,
  • Coaching en persoonlijke ontwikkeling.    

(We spreken trouwens over een analyse en niet over een test. Een test of zou namelijk impliceren dat je kunt slagen of zakken en dat zou natuurlijk gek zijn. Er is namelijk geen goed of fout.)

De persoonlijke profiel analyse (PPA) brengt het gedrag en kernkwaliteiten van een persoon op een snelle, objectieve en betrouwbare wijze in kaart. De voordelen hiervan vertalen zich onder andere in:

  • Effectiever gesprekken voeren.
  • Uw keuze bij de aanname van werknemers beter gemotiveerd.
  • Een inzichtelijk eikpunt voor coaching en persoonlijke ontwikkeling en de doorstroom van werknemers binnen uw organisatie.
  • Kosten- en tijdsbesparing.
  • Gebruiksvriendelijk en duidelijke rapportage.

Hoe werkt het?

1

Aanmelding
Wij ontvangen contactgegevens om de medewerker uit te nodigen inclusief het akkoord van medewerker dat wij de ppa met u mogen delen.

2

Medewerker wordt uitgenodigd
Medewerker ontvangt instructies en persoonlijke inlog en vult de vragenlijst in ongeveer 10 minuten in.

3

Analyse wordt met u gedeeld
U ontvangt de analyse per mail binnen 24 uur na invullen.

Gert-Jan van Beurden

Directeur Eigenaar

Gert-Jan van Beurden

Directeur Eigenaar

Een goede balans tussen de belangen van werkgever en werknemers is essentieel voor een duurzame relatie. Hier praktisch invulling aan leren te geven gun ik iedere ondernemer en leidinggevende.

Payrolling persoonlijk en goed geregeld

Kom in contact

Of bel: 06-20139934

Contactformulier

Vul alle velden in!