banner

binkOver BINK

Meer dan 12,5 jaar ervaring met diverse personeelsvraagstukken op het gebied van instroom en doorstroom van medewerkers.

Wij zijn gestart in de arbeidsbemiddeling maar zagen al snel meerdere aandachtsgebieden met name binnen het MKB. Omdat wij geloven in de kracht van regionaal ondernemerschap ligt onze focus daarom ook op het regionaal MKB. Maar wat doen wij precies?

Wij helpen u om:
  • Uw loonadministratie en personeelszaken overzichtelijk in te richten.
  • Kostenefficiënt medewerkers te werven en te selecteren.
  • Meer uit uw medewerkers te halen door ze te ontwikkelen en te inspireren.

"Ik heb een natuurlijke interesse in mensen, organisties en wat hen beweegt. Toen ik mijn loopbaan startte kwam ik er al snel achter dat het een enorm leuk vakgebied is. Door de jaren heen heb ik met ontzettend veel werkgevers en werkzoekenden gesproken en dit heeft mede mijn huidige visie op de instroom en doorstroom van personeel gevormd."


"BINK HR combineert professionaliteit met de kracht van regionaal ondernemerschap. Ik geloof in de coöperatieve gedachte. Dit betekent onder ander dat ik graag mijn kennis deel."

Onze kernwaarden zijn:
  • Persoonlijk contact: Natuurlijk zijn wij vandaag de dag sterk afhankelijk van virtuele hulpmiddelen echter proberen wij zoveel mogelijk persoonlijk contact te zoeken.
  • Ontwikkeling: Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden en staan daarom open voor nieuwe inzichten.
  • Win win: Elkaar vooruit helpen zonder een ander daarin tekort te doen.

BINK  is de ideale gesprekspartner voor het regionale MKB. Vanuit onze natuurlijke interesse in mensen en ondernemerschap staan wij altijd open voor een kopje koffie en persoonlijke kennismaking.

Mocht u op voorhand al meer over Gert-Jan willen weten, kijk dan gerust even op zijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/gert-jan-van-beurden-7509b415?trk=nav_responsive_tab_profile.
  Klik hier voor onze contactgegevens.
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Ben jij sterk en wil je goed verdienen!
Bekijken