binkLoopbaan met impact

Wat is er voor nodig om in de huidige economie als werknemer relevant te blijven? Hoe zorg je ervoor dat veranderingen jou niet meer negatief raken? En hoe maak je jouw loopbaan crisis bestendig? Tijdens de workshop “Een loopbaan met impact” laten we je ervaren wat hier voor nodig is. We geven je inzichten waardoor je beter in staat bent om relevant te blijven op de arbeidsmarkt.

De ontwikkelingen in de economie en arbeidsmarkt volgen elkaar de afgelopen 20 jaar steeds sneller op. Herken jij één of meerder van onderstaande stellingen?
  • Voldoen mijn kennis en vaardigheden nog wel aan wat er van me gevraagd wordt?
  • Ik twijfel of ik wel genoeg uit mijn loopbaan haal?
  • Hoe houd ik de nieuwe generatie werknemers bij?
  • Kan ik nog wel mee met de volgende reorganisatie?
  • Op welke manier kan ik een zo groot mogelijke bijdrage leveren?
Herkenbaar? Stel je eens voor dat je met vol vertrouwen en zonder vervelende spanning naar bovenstaande stellingen kunt kijken. Klinkt goed toch? In de workshop “Een loopbaan met impact” laten we je ervaren wat ervoor nodig is om dit te bereiken.

Hoe ziet de workshop er uit?
Wij zetten boksen als werkvorm in zodat wij jou fysiek en mentaal kunnen laten ervaren wat er met onze theorie wordt bedoeld. Hierdoor blijven inzichten beter hangen en is de kans groter. Fysieke werkvormen, theorie en reflectie wisselen elkaar in een mooie verhouding af.

Wat heb je er voor nodig?
De workshop kan eigenlijk overal gehouden worden zolang er voldoende vrije ruimte is. En ja, bij mooi weer kan dat op een leuke buitenlocatie. Als deelnemer heb je alleen sportkleding en sportschoenen nodig.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER PRAKTISCHE INFORMATIE
 
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Logistiek Medewerker Webshop (affiniteit met ICT)
Bekijken