binkFlexibele HR ondersteuning en advies

alternatief voor uitzendbureaus en werving en selectiebureausWilt u graag meer uit uw medewerkers halen? Benieuwd hoe u makkelijk en zo goedkoop mogelijk de medewerker vindt die u zoekt? Wat maakt BINK HR de uitgesproken personeelspartner voor het MKB?

Bijna 15 jaar geleden begon ik in de arbeidsbemiddeling bij een groot landelijk uitzendbureau. In 2011 startte ik mijn eigen bureau. Ik zag dat de dienstverlening anders ingericht kon worden en geloofde daarbij in een transparante en betaalbare dienstverlening voor het MKB. Het “no cure no pay” principe met vaak hoge fees zou daarmee op de schop gaan. Vanaf 2011 heb ik mij ook meer toegelegd op bredere personeelsvraagstukken.

Denk eens aan uw boekhouder of accountant. Precies die rol vervullen wij, maar dan op personeelsgebied:
 • Wij adviseren in diverse personeelsvraagstukken.
 • Wij delen inzichten met u waarna u zelf weer verder kunt.
 • Daar waar gewenst nemen wij u werk uit handen.
 • Ook al heeft u een HR of personeelsmedewerker in dienst dan bieden wij interessante aanvullende expertise of procesvoordelen.
Dit alles op flexibele basis en bestaande uit een transparante menukaart. Simpel gezegd: "u betaald alleen voor datgene wat je nodig hebt. Wat u niet nodig heeft of wat u graag zelf doet betaalt u dus ook niet."

Andere MKB ondernemers gaven ons o.a. de volgende feedback:
 • Eenvoudige en overzichtelijke pakketten.
 • Ik ben beter in staat om leiding te geven aan mijn personeel.
 • Fijn dat ik bepaalde processen uit kan besteden.
 • Betaalbare professionele en persoonlijke hulp.
 • Dit is het alternatief voor werken met uitzendbureau's en werving- en selectiebureaus. Ik bespaar tot wel 90% op de gebruikelijke fee's.
 • Een aantal keer per jaar even lekker sparren over de personeelsperikelen.
 • Het verzuim binnen onze organisatie is gedaald en de productiviteit is verhoogd.
 • Ik weet nu hoe ik mijn sollicitatiegesprekken efficiënter kan voeren.

DIRECT NAAR ONZE CONTACTPAGINA     BENIEUWD WAAROM WIJ EEN ECHTE SPARRINGPARTNER ZIJN?

BINK HR gelooft in de kracht van regionaal ondernemerschap. Wij hebben een natuurlijke interesse in het gedrag van mensen en organisaties. Vanuit deze interesse is het ons doel om bedrijven te helpen bij twee belangrijke vraagstukken:
 • Hoe vind ik de medewerkers die ik zoek?
 • Hoe behoud ik mijn medewekers en hoe behoud ik ze productief?

Wij ondersteunen op een persoonlijke, professionele en betaalbare manier. Hieronder vind je een overzicht van onze dienstverlening:
 • HR adviesgesprekken.
 • Advisering duurzame inzetbaarheid.
 • Advisering bij payrolling.
 • Loopbaanbegeleiding inclusief persoonlijke coaching.
 • Inspirerende workshop in combinatie met boksen.
   
 
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Pedagogisch Professional (Verbindend, Creatief en Inventief)
Bekijken