binkBokstherapie

Boksen als therapie
 

Waarom Boksen


Boksen heeft mij persoonlijk erg veel gebracht en dit gaat verder dan alleen de fysieke ontwikkeling. In mijn pubertijd was het een perfecte uitlaatklep die tevens bijdroeg aan de opbouw van zelfvertrouwen. In het begin kon je het eigenlijk nog geen boksen noemen, ik sloeg eigenlijk maar wat raak op een bokszak. Mijn interesse groeide en ik wilde mijn techniek gaan verbeteren.

Een aantal algemene voordelen die mensen ervaren als ze gaan boksen:
  • Leren omgaan met verschillende situaties en vergroten van weerbaarheid.
  • Ruimte geven en ruimte nemen.
  • Stressreducerend.
  • Opbouw van zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.
  • Beter uithoudingsvermogen en fitheid.
  • Snellere motoriek en reactievermogen.
  • Complete workout waardoor je praktisch alle spiergroepen aanspreekt en samen laat werken.

Door de groeiende beheersing van de techniek en de leermomenten tijdens het sparren merkte ik dat het een enorme bijdrage leverde aan mijn mindset. Inmiddels was ik ook mijn eigen bedrijf gestart waarmee ik actief ben op het HR vlak. Ik richt me daarmee onder andere op persoonlijk ontwikkeling van medewerkers en ondernemers. Ik heb altijd geloofd in de noodzaak van persoonlijke ontwikkeling maar heb deze inzichten gecombineerd aan aspecten van het boksen.


Hoe combineren we boksen en therapie


Uiteindelijk heeft dit ook geresulteerd in een uitbreiding van mijn HR dienstverlening. Het geeft ontzettend veel energie om mijn passie en kennis om te zetten in persoonlijke trajecten. Belangrijk is dat wij dit doen op een veilige, professionele en persoonlijke manier.

WE VERTELLEN JE GRAAG OVER DE MOGELIJKHEDEN EN VINDEN HET LEUK ALS JE ONS BELT OF MAILT

 Bokslcinic met BINK HR

Boks Therapie

  • Voor wie: Mensen die te maken hebben met belemmerende factoren bijvoorbeeld stress, woede, angst, te weinig zelfvertrouwen.
  • Wat gaan we doen: We gaan één op één werken aan de zaken die jouw gedrag belemmeren. Door fysiek en mentaal te combineren helpen we jou in eerste instantie om beter om te gaan met wat jou belemmert. Dit zorgt op korte termijn al voor verlichting. Uiteindelijk is het doel dat je afscheid kunt nemen van de gevoelens die jouw dwars zitten.
  • Waar gaan we dit doen: Een veilige omgeving bij jou in de buurt.
 
Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van boksen? Dan kom ik graag met je in contact, vrijblijvend vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

Direct naar de contactpagina
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Werkvoorbereider Interieurbouw Topsegment (32 40 uur)
Bekijken