binkBoksclinic Eindhoven

Bent u op zoek naar een leuke boksclinic of workshop boksen in Eindhoven?


Dan bent u aan het goede adres! Wij kunnen op diverse binnen en buitenlocaties in Eindhoven een boksclinic of workshop voor uw organisatie, team of vereniging organiseren. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om dit bij uw eigen bedrijf te doen. Het enige wat we daarvoor nodig hebben is voldoende ruimte. De rest regelen wij.

Boksclinic Eindhoven

Waarom doen we wat we doen?

Boksen heeft mij persoonlijk erg veel gebracht en dit gaat verder dan alleen de fysieke ontwikkeling. In mijn pubertijd was het een perfecte uitlaatklep die tevens bijdroeg aan de opbouw van zelfvertrouwen. In het begin kon je het eigenlijk nog geen boksen noemen, ik sloeg eigenlijk maar wat raak op een bokszak. Mijn interesse groeide en ik wilde mijn techniek gaan verbeteren.

Door de groeiend beheersing van de techniek en de leermomenten tijdens het sparren merkte ik dat het een enorme bijdrage leverde aan mijn mindset. Inmiddels was ik ook mijn eigen bedrijf gestart waarmee ik actief ben op het HR vlak. Ik richt me daarmee onder andere op persoonlijk ontwikkeling van medewerkers en ondernemers. Ik heb altijd geloofd in de noodzaak van persoonlijke ontwikkeling maar heb deze inzichten gecombineerd aan aspecten van het boksen.

BINK HR en BoksenUiteindelijk heeft dit ook geresulteerd in een uitbreiding van mijn HR dienstverlening. Het geeft ontzettend veel energie om mijn passie en kennis om te zetten in uitdagende workshops en trajecten.

Een aantal voordelen die mensen ervaren als ze gaan boksen:

  • Leren omgaan met verschillende situaties en vergroten van weerbaarheid.
  • Theoretische modellen op het gebied van communicatieve vaardigheden en leiderschap hebben meer impact.
  • Ruimte geven en ruimte nemen.
  • Stressreducerend.
  • Opbouw van zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.
  • Beter uithoudingsvermogen en fitheid.
  • Snellere motoriek en reactievermogen.
  • Complete workout waardoor je praktisch alle spiergroepen aanspreekt en samen laat werken.

WE VERTELLEN JE GRAAG OVER DE MOGELIJKHEDEN EN VINDEN HET LEUK ALS JE ONS BELT OF MAILT


Boksen BINKHR EindhovenBINK HR Boksen Eindhoven

Boksclinic / Workshop

Voor wie:
Bedrijven, teams, verenigingen.
Wat gaan we doen:
Je gaat kennismaken met de basisbeginselen van boksen. Er komen veilige werkvormen aan bod maar dat neemt niet weg dat we met zijn allen lekker gaan werken. We koppelen de  workshop koppelen aan actuele thema's binnen het bedrijf of specifieke ontwikkeldoelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: Communicatie, Leiderschap, Feedback geven, Duurzame Inzetbaarheid.
Waar gaan we dit doen:
Dit kan in uw eigen omgeving mits daar de ruimte voor is. Natuurlijk hebben wij een aantal locaties waar wij gebruik van maken. 


Boksen en persoonlijke ontwikkeling 

Voor wie:
Ondernemers en hun medewerkers.
Wat gaan we doen:
We beginnen met een presoonlijke profiel analyse waarin we zaken zoals jouw interne motivatoren en werksterktes in kaart brengen (voor meer informatie hierover zie link). Dan bepalen we samen welk gedeelte van het gedrag je aan wil pakken. Denk bijvoorbeeld aan, beter communiceren, excelleren als ondernemer, grenzen aan leren geven.
Waar gaan we dit doen:
In overleg.


Bokscoaching in Eindhoven

Voor wie:
Mensen die te maken hebben met belemmerende factoren bijvoorbeeld stress, woede, angst, te weinig zelfvertrouwen.
Wat gaan we doen:
We gaan één op één werken aan de zaken die jouw gedrag belemmeren. Door fysiek en mentaal te combineren helpen we jou in eerste instantie om beter om te gaan met wat jou belemmert. Dit zorgt op korte termijn al voor verlichting. Uiteindelijk is het doel dat je afscheid kunt nemen van de gevoelens die jouw dwars zitten.
Waar gaan we dit doen:
Een veilige omgeving bij jou in de buurt. 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van boksen? Dan kom ik graag met je in contact, vrijblijvend vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.


Direct naar de contactpagina

 
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Werkvoorbereider / Calculator Afbouw (binnen jong team)
Bekijken