binkalternatief voor uitzendbureau en werving & selectiebureau

alternatief voor uitzendbureaus en werving en selectiebureausHet alternatief voor uitzendbureaus en werving en selectie bureaus.

Bijna 15 jaar geleden begon ik in de arbeidsbemiddeling bij een groot landelijk uitzendbureau. In 2011 startte ik mijn eigen bureau. Ik zag dat de dienstverlening anders ingericht kon worden en geloofde daarbij in een transparante en betaalbare dienstverlening voor het MKB. Het “no cure no pay” principe met vaak hoge fees zou daarmee op de schop gaan.

Een aantal jaar later had ik deze dienstverlening verder vormgegeven. De basis daarbij bestaat uit een transparante menukaart. Simpel gezegd, je betaald alleen voor datgene wat je nodig hebt. Wat je niet nodig hebt of wat je graag zelf doet betaal je dus ook niet.

Een aantal voordelen die opdrachtgevers opvielen zijn:
 • Eenvoudige en overzichtelijke pakketten.
 • Betere kandidaten.
 • Meer zichtbaarheid voor hun bedrijf.
 • Betaalbare professionele en persoonlijke hulp.
 • Besparing tot wel 90% ten opzichte van “no cure no payfees” van werving en selectiebureaus.

Naast hulp bij instroom ondersteunt BINK HR het MKB ook bij andere vraagstukken:
 • Hoe richt ik functionerings- en beoordelingsgesprekken in?
 • Hoe pak ik het aan met een medewerker die niet goed functioneert?
 • Hoe verhoog ik de productiviteit en inzetbaarheid van mijn medewerkers (en misschien ook van mijzelf)?
 • Hoe combineer ik het inzetten van payrolling met goed werkgeverschap?
Vrijblijvend kunt u ons bellen voor tips over uw personeelsvraagstuk. Sterker nog wij houden van interessante vragen.

Direct naar onze contactpagina

BINK HR gelooft in de kracht van regionaal ondernemerschap. Wij hebben een natuurlijke interesse in het gedrag van mensen en organisaties. Vanuit deze interesse is het ons doel om bedrijven te helpen bij twee belangrijke vraagstukken:
 1. Hoe vind ik de medewerkers die ik zoek?
 2. Hoe behoud ik mijn medewekers en hoe behoud ik ze productief?

Wij ondersteunen op een persoonlijke, professionele en betaalbare manier. Hieronder vind je een overzicht van onze dienstverlening:
 • HR adviesgesprekken.
 • Advisering duurzame inzetbaarheid.
 • Advisering bij payrolling.
 • Loopbaanbegeleiding inclusief persoonlijke coaching.
 • Inspirerende workshop in combinatie met boksen.
   
 
Contactpersoon

Gert-Jan van Beurden
gertjan@binkhr.nl
06-20139934
Meer hulp nodig bij de volgende stap in jouw loopbaan?
Klik hieronder voor meer informatie over loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding
Bekijk ook deze vacature
Medewerker Klantenservice Webshop (FT/PT)
Bekijken